Despre noi

FancyMeli este un magazin online de tip outlet care comercializeaza haine noi  de la cele mai cunoscute branduri. Toate hainele sunt sortate si verificate manual.  Susținem moda, hainele de calitate și încurajam cumpăraturile smart, online, sigure și rapide. În colecția noastră online vei găsi branduri de haine cunoscute la prețuri mult mai mici fata de magazinele offline. 

Magazinul online FancyMeli apreciază fashionistele, de aceea îți propunem o colecție de haine noi outlet, sortate manual de la branduri precum Zara, Guess, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Glamourous, NA-KD, Desigual, Jennyfer.

Cumpărând dintr-un outlet, mai ales unul online, vei economisi timpul tău cat si risipa de energie pentru crearea unor stocuri noi mai mari.

SUSTENABILITATE

Nouă ne pasă de impactul activităților noastre asupra celor din jur și asupra mediului înconjurător, susținem moda care este comercializata responsabil și de aceea atunci cand alegi sa plasezi o comanda online pe FancyMeli, faci o fapta buna pentru mediul înconjurator.  Hainele comercializate pe site-ul nostru sunt de tip outlet, originale. Contrar zvonurilor, hainele outlet nu sunt haine second-hand. 

Dar ce înseamnă de fapt haine outlet? Hainele outlet sunt articole vestimentare rămase pe stoc de la marii producători de haine de brand, înainte de lansarea colectiilor noi și sunt vândute la prețuri mai mici cu pana la 80%.

Astfel tu îți vei cumpăra articole vestimentare de la branduri mari, la prețuri reduse cu pana la 80%  fată de prețul original și vei ajuta mediul înconjurător prin reducerea procesele de fabricare ale stocurilor noi.

 

Keep it Fancy! Moda și calitate la cel mai bun preț.