Cum să te îmbraci la birou?

Cum să te îmbraci la birou?

Cum să te îmbraci la birou?

Business office, business casual sau casual?Dacă te-ai întors la birou, după această perioadă de pandemie, e timpul să îți verifici garderoba și să cauți hainele potrivite pentru mediul în care lucrezi. Este importantă să găsești ținute office confortabile în care să te simți sexy, încrezătoare și puternică. Știm că hainele pe care le îmbrăcăm ne transmit un vibe aparte. Tocmai de aceea e important să alegi hainele potrivite pentru tine. Noi am pregătit câteva sugestii de îmbrăcăminte office, și business casual care să te facă să simți exact așa cum vrei tu!

  

Business office

Dacă lucrezi în sectorul financiar, bănci, guvernamental sau juridic, probabil stilul vestimentar clasic de purtat la birou este cel format din costum, cămașă sau fustă și sacou.

De obicei în acest domeniu nu poți jongla foarte mult când vine vorba de vestimentație. Culorile predominante acestui stil vestimentar sunt culori închise spre neutre.

Camasa usor transparenta Bershka 55,00 lei

Camasa usor transparenta Bershka

Fusta midi piele ecologica Bershka 59,00 lei

Fusta midi piele ecologica Bershka

Sacou negru elegant 76,00 lei

Sacou negru elegant Zara.            

 

Business casual

Business casual nu înseamnă neapărat casual. Spre deosebire de Business office, acum poți să elimini ideea de costum.  Business casuali include de obicei o cămașă cu guler (nasture sau tricou polo) sau un pulover deasupra, cu pantaloni sau o fustă creion. Poți adăuga aici și rochii elegante sau chiar blugi.

Rochie fără bretele Guesss by Marciano

 

Pantaloni cropped imprimeu carouri Stradivarius

 

Pantaloni in carouri alb si negru Stradivarius

Casual

Un cod vestimentar casual de birou este mai puțin restrictiv decât un business casual, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te îmbraci la fel ca în afara locului de muncă.  Tipul acesta de ținută este obișnuit în industriile creative, ca marketing, design etc. Pentru a păstra totuși un aspect profesional, optează pentru bluze și tricouri în culori solide, denim negru spălat întunecat sau negru, fără rupturi și găuri.

Tricou basic alb Glamorous

Tricou basic Bershka

Tricou logo Guess 

 

Astea au fost propunerile noastre. Indiferent de ținuta pe care o alegi să o porți la locul de muncă, ține cont de codul vestimentar impus, de cum te simți în acele haine și nu uita să îți pui amprenta. Fie ea, o geantă diferită, o broșă sau accesorii.

Până data viitoare, hai în comentarii și spune-ne care e ținuta ta preferată?

Dress well, be fancy!

 

Alte articole

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile vor fi moderate inainte de publicare